XVI Европска подунавска конференција за геотехника

Од 07.06.2018 до 09.06.2018 во Скопје, во организација на Друштвото за геотехника на Македонија (ДГМ) и коорганизација на Универзитетот “Св Кирил и Методиј”, Градежниот факултет при УКИМ, Комората на овластени архитекти и овластени инженери и Инженерската институција на Македонија ќе се одржи XVI Европска подунавска конференција за геотехника. Почесен покровител е Н.Е. д-р Ѓорѓе Иванов, Претседател на Република Македонија.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.